Wat kan jij doen?

Ook zin om met ons mee te werken?
Er zijn vele mogelijkheden :

Maar eerst dit : Op dit ogenblik zijn  we op zoek naar regelmatige sponsors voor een Palestijns gezin. Zie onze NOODOPROEP.

Je kan vrijwilliger worden en meewerken in één van onze  werkgroepen

Als vrijwilliger ben je verzekerd, krijg je al ons nieuws, kan je met vragen en problemen terecht bij de collega’s, ben je welkom op alle vergaderingen, kan je zelf vernieuwende voorstellen doen.

Financieel bijdragen

De Werkgroep is geheel afhankelijk van giften en projectsubsidies. Giften zijn daarom meer dan welkom op onze rekening
IBAN  BE90 5230 4577 9732 en BIC : TRIOBEBB
van vzw Werkgroep Vluchtelingen Gent.

Specifieke ad hoc taken

Wil je geen vaste verantwoordelijkheid in de groep, maar mag men je bellen/mailen als er iemand extra nodig is? Vertel ons waar je te bereiken bent en wat je specifieke vaardigheden zijn.

Meedoen aan acties

Je kan ons op kritieke momenten steunen bij publieke acties, zoals betogingen en petities. Hou de aankondigingen op facebook en hier in de gaten. Maar geef zeker ook je mailadres op, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Organiseer zelf iets ter ondersteuning.

Wil je je eigen creativiteit, achterban, geld, tijd, …  voor ons inzetten tijdens een tijdelijke actie ?
Benefietconcerten, sensibiliseringsacties, filmpjes,  … ze zijn allemaal welkom. Doe ons een voorstel !

Heb je nog extra onderdak ?

Het vinden van een woning is op dit ogenblik voor alle minderbedeelden een probleem.  Dus zeker ook voor de vluchtelingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je (tweede) huis ter beschikking te stellen van vluchtelingen, zonder dat je zelf teveel zorgen moet maken over de eventuele financiële of juridische gevolgen. We willen dat samen met u bekijken.